Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πολλοί δεν θα τη γνωρίζουν,το όνομα της XIAOMI!


Ένα ασύλληπτο ρεκόρ πέτυχε η κινεζική εταιρεία smartphones Xiaomi, η οποία κατάφερε να μπει στο βιβλίο Guiness πουλώντας 2,11 εκατομμύρια smartphones σε ένα μόλις 24ωρο.
Το ρεκόρ επετεύχθη στα 5α μόλις γενέθλια της εταιρείας η οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να γίνει από τους πιο αναγνωρίσουμς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο και ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lin Jun, είπε στην χθεσινή ομιλία του με την ευκαιρία του φεστιβάλ των χρηστών της εταιρείας: "Πιστεύουμε κάτι υπέροχο πρόκειται να συμβεί. Ναι, τώρα το θαύμα συμβαίνει".
Η Xiaomi πούλησε 2,11 εκ κινητά τηλέφωνα, με τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις να ανέρχονται σε 2,08 δισεκατομμύρια γιουάν δηλαδή 314 εκατομμύρια ευρώ. Οι συγκεκριμένες εξωπραγματικές επιδόσεις ελέγχθηκαν και καταγράφηκαν από το Guinness, το οποίο και επιβεβαίωσε τα στοιχεία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το διάστημα αυτό, απαντήθηκαν περισσότερες από 1 εκατομμύριο τηλεφωνικές κλήσεις ενώ σε μόλις 12 ώρες σημειώθηκαν 500.000 παραγγελίες. Δεκαενιά επίσημα κέντρα εξυπηρέτησης της Χiaomi και άλλα 541 εξουσιοδοτημένα κέντρα λειτούργησαν κατ' αυτό το διάστημα ώστε να επιτευχθεί το μεγάλο ρεκόρ.

Πηγή: http://www.pathfinder.gr/news/4290235/rekor-guiness-gia-thn-hiaomi-poylhse-panw-apo-2-ekat-kinhta-se-ena-24wro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου